Podari del dohodnine ŠD Lom

Objavil Matjaž Meglič

7. 12. 2022

Vsako leto imate možnost donacije v dobrodelne namene, brez da bi vas to kaj stalo. Vsak državljan RS lahko po novem do 1% svoje dohodnine nameni organizaciji oz. društvu v javnem interesu med katere sodi tudi Športno društvo Lom pod Storžičem.

Športno društvo Lom izvaja rekreacijo in tekmovanja za vse generacije, vse delo pa člani opravljamo prostovoljno in z veseljem, zato vas prosimo za vašo podporo, da bomo s skupnimi močmi lahko nadaljevali uspešno delovanje našega društva.
Odstotek dohodnine lahko podarite vsi in ne samo tisti, ki dobite vračilo dohodnine!

Na spodnji povezavi najdete spletni obrazec in v skladu z navodili samo dopolnite s svojimi podatki in oddate, v kolikor pa imate dostop do aplikacije eDavki, pa lahko vlogo oddate tudi preko portala.

Obrazec OKS – ŠD Lom: https://www.olympic.si/podarim/68701306 (do 31. 12. 2022)

Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez želijo s projektom Podari del dohodnine športu pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje.

Na pobudo OKS – ZŠZ je bil 29. 12. 2020 sprejet ukrep, ki je prinesel spremembe tudi na področju namenitve dela dohodnine za donacije:

  • Dviguje se odstotek, in sicer je mogoče donirati do 1 % odmerjene dohodnine; zavezancem, ki so zahtevo na FURS oddali do 31. 12. 2021, se odstotki namenitve samodejno podvojijo;

Navijamo za šport!

Navodila za izpolnjevanje (primer)
Navodila za izpolnjevanje (primer)

Mogoče vas zanima tudi…

Razpis – 11. gorski tek pod Storžič

Razpis – 11. gorski tek pod Storžič

 Zaradi slabe vremenske napovedi smo se odločili 11. gorski tek pod Storžič 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝟐𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑. Obenem se na...

Piknik ŠD Lom in MTB tekma

Piknik ŠD Lom in MTB tekma

Vabljeni na piknik, ki ga organizira Športno društvo Lom pod Storžičem na igrišču Wombley v Grahovšah, ki bo v soboto...