Podari del dohodnine športu – ŠD Lom

Objavil Matjaž Meglič

24. 5. 2021

Vsako leto imate možnost donacije v dobrodelne namene, brez da bi vas to kaj stalo. Vsak državljan RS lahko po novem do 1% svoje dohodnine nameni organizaciji oz. društvu v javnem interesu med katere sodi tudi Športno društvo Lom pod Storžičem.

Športno društvo Lom izvaja rekreacijo in tekmovanja za vse generacije, vse delo pa člani opravljamo prostovoljno in z veseljem, zato vas prosimo za vašo podporo, da bomo s skupnimi močmi lahko nadaljevali uspešno delovanje našega društva.

Na spodnji povezavi najdete spletni obrazec in v skladu z navodili samo dopolnite s svojimi podatki in oddate, v kolikor pa imate dostop do aplikacije eDavki, pa lahko vlogo oddate tudi preko portala.

Obrazec OKS – ŠD Lom: https://www.olympic.si/podarim/68701306 (do 30. 5. 2021)

Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez želijo s projektom Podari del dohodnine športu pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje.

Na pobudo OKS – ZŠZ je PKP7, ki je bil sprejet 29. 12. 2020, prinesel spremembe tudi na področju namenitve dela dohodnine za donacije:
Dviguje se odstotek, in sicer je mogoče donirati do 1 % odmerjene dohodnine; zavezancem, ki so zahtevo na FURS oddali do 31. 12. 2020, se odstotki namenitve samodejno podvojijo;
Podaljšuje se rok za predložitev zahteve za namenitev dela dohodnine za leto 2020, zahteve bo mogoče oddati do 31.5.2021;

Navijamo za šport!

Navodila za izpolnjevanje (primer)
Navodila za izpolnjevanje (primer)

Mogoče vas zanima tudi…