Razpis – 10. gorski tek pod Storžič

Objavil Matjaž Meglič

5. 10. 2022

Športno društvo Lom v nedeljo, 16. oktobra 2022, ob 11. uri pripravlja tradicionalni že jubilejni 10. gorski tek pod Storžič.

Podatki o progi:

Start teka je v Grahovšah (Slaprska vas), parkirni prostor za tekmovalce in prijava je v kamnolomu. Sama proga poteka po makadamski poti, in sicer v začetnem kilometru nekoliko bolj položno, potem pa se začenja na rahlo vzpenjati. Tja do četrtega kilometra bodo tekači opravili z največjim klancem, nato pa bo sledilo še približno dva kilometra malce bolj razgibane ceste v smeri Male Polane. Cilj teka bo v gozdu pod Malo Polano, kjer bo tudi vozilo z opremo za tekače. Proga bo označena z trakovi in usmerjevalnimi puščicami, označena pa bo tudi dolžina poti do cilja.

Po razglasitvi bo tudi podelitev priznanj najboljšim tekačem v tržiškem pokalu tekov za leto 2022 in podelitev za Tržiške športne igre 2021/2022, ki jih bo podelila Športna zveza Tržič.

Dolžina proge: ~ 6 km
Višinska razlika proge: ~ 420 m

Prijavnina za udeležbo na tekmovanju znaša 15€, prijave pa bomo zbirali od 10.00 do 10.45 na startnem prostoru. Prijavite se lahko tudi preko elektronske pošte na naslov: sdlom@lompodstorzicem.si (napišite: ime, priimek, letnica rojstva, društvo). Prijavnino v primeru elektronske prijave ali po telefonu poravnate na startnem prostoru.

Več podrobnosti si oglejte v razpisu: Razpis – 10. gorski tek pod Storžič 2022 (PDF)

Facebook: https://www.facebook.com/SportnoDrustvoLom/

Google Maps: https://drive.google.com/open?id=10oKB5tIGmIuK8wvVpVSz_jracYM&usp=sharing

Trasa poti (klikni sliko za večji prikaz):

 

gorski_tek_2015

Mogoče vas zanima tudi…

Razpis – 11. gorski tek pod Storžič

Razpis – 11. gorski tek pod Storžič

 Zaradi slabe vremenske napovedi smo se odločili 11. gorski tek pod Storžič 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝟐𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑. Obenem se na...

Piknik ŠD Lom in MTB tekma

Piknik ŠD Lom in MTB tekma

Vabljeni na piknik, ki ga organizira Športno društvo Lom pod Storžičem na igrišču Wombley v Grahovšah, ki bo v soboto...