Razpis – 10. gorski tek pod Storžič

Objavil Matjaž Meglič

5. 10. 2022

Športno društvo Lom v nedeljo, 16. oktobra 2022, ob 11. uri pripravlja tradicionalni že jubilejni 10. gorski tek pod Storžič.

Podatki o progi:

Start teka je v Grahovšah (Slaprska vas), parkirni prostor za tekmovalce in prijava je v kamnolomu. Sama proga poteka po makadamski poti, in sicer v začetnem kilometru nekoliko bolj položno, potem pa se začenja na rahlo vzpenjati. Tja do četrtega kilometra bodo tekači opravili z največjim klancem, nato pa bo sledilo še približno dva kilometra malce bolj razgibane ceste v smeri Male Polane. Cilj teka bo v gozdu pod Malo Polano, kjer bo tudi vozilo z opremo za tekače. Proga bo označena z trakovi in usmerjevalnimi puščicami, označena pa bo tudi dolžina poti do cilja.

Po razglasitvi bo tudi podelitev priznanj najboljšim tekačem v tržiškem pokalu tekov za leto 2022 in podelitev za Tržiške športne igre 2021/2022, ki jih bo podelila Športna zveza Tržič.

Dolžina proge: ~ 6 km
Višinska razlika proge: ~ 420 m

Prijavnina za udeležbo na tekmovanju znaša 15€, prijave pa bomo zbirali od 10.00 do 10.45 na startnem prostoru. Prijavite se lahko tudi preko elektronske pošte na naslov: sdlom@lompodstorzicem.si (napišite: ime, priimek, letnica rojstva, društvo). Prijavnino v primeru elektronske prijave ali po telefonu poravnate na startnem prostoru.

Več podrobnosti si oglejte v razpisu: Razpis – 10. gorski tek pod Storžič 2022 (PDF)

Facebook: https://www.facebook.com/SportnoDrustvoLom/

Google Maps: https://drive.google.com/open?id=10oKB5tIGmIuK8wvVpVSz_jracYM&usp=sharing

Trasa poti (klikni sliko za večji prikaz):

 

gorski_tek_2015

Mogoče vas zanima tudi…