Utrinki iz srečanja starejših krajanov..

Objavil KS Lom

12. 1. 2016

SREČANJE STAREJŠIH KRAJANOV LOMA POD STORŽIČEM

KO RK Lom je pripravil srečanje za krajane starejše od 70 let. Kulturni program so pripravili otroci iz POŠ Lom. Zaigrali so igrico o kozi in treh kozličkih, otroški pevski zbor je zapel, peli in plesali pa so tudi otroci iz vrtca. Na harmoniko sta jim zaigrala Rok Meglič in Tilen Markič.
Krajane so pozdravili predsednik KS Lom, Matej Slapar, podžupan, Dušan Bodljaj, pomočnik ravnatelja OŠ Tržič, Drago Zalar. Predstavili so jim vizijo razvoja KS in pomembnejše investicije, ki jih želijo uresničiti. Slapar Janez Temšakov je predstavil nekaj literarnih zanimivosti v želji, da bi ohranjali pesmi in zgodovino naših prednikov in jo predstavili tudi mlajšim rodovom. Obiskal jih je dedek Mraz, prisluhnili pa so tudi ubranemu petju skupine Gaj les iz Loma. Za veselo razpoloženje so poskrbeli lomski glasbeniki, postregli pa smo jih tudi s hrano in pijačo.
V Lomu živi 64 krajanov, ki so dopolnili 70 let. Imamo štiri krajanke starejše od 90 let. Rozman Micka jih bo dopolnila 90, Urša Klemenc 91, Neža Kralj in Jožefa Meglič pa 92 let.
Vsem čestitke za visoke jubileje v želji, da ostanejo zdravi in se poveselijo z nami.

Zapisala: Mira Čemažar

 

 

 DSC_0503 IMG_2667 IMG_2687

Mogoče vas zanima tudi…

Čistilna akcija Lom 2024

Čistilna akcija Lom 2024

Čistilna akcija v Lomu pod Storžičem v organizaciji KS Lom. KDAJ: sobota, 13. april 2024 ob 9. uri KJE: zbor ob 9. uri...

Čistilna akcija Lom 2023

Čistilna akcija Lom 2023

Čistilna akcija v Lomu pod Storžičem v organizaciji KS Lom. KDAJ: sobota, 6. maj 2023 KJE: zbor ob 8.30 pri Domu...